Warande by Night

Vrijdagavond 23 november staat de vijfde editie van Warande by Night op het programma, net als de andere onderdelen van de Warandeloop vindt Warande by Night ook bij Beekse Bergen plaats. Traditiegetrouw is Warande by Night het eerste onderdeel van het Warandeweekend.

Warande by Night is een avondrun die helemaal in het teken staat van licht, muziek en beleving. De opening van Warande by Night is spectaculair te noemen met een schitterende licht en geluid show. Je loopt 2 tot 5 kilometer over een uniek verlicht parcours met ludieke pitstops en meer. Warande by Night wordt afgesloten met een knallende afterparty, waar al je vrienden, familie, kennissen en noem maar op welkom zijn! 

Pirates of the Warande!
Warande by Night staat dit jaar volledig in het teken van één thema: Piraten! Beleef Pirates of the Warande in de openingsshow, de pitstops onderweg en tijdens de Afterparty. En zien we jou ook als piraat? Bekijk welke pitstops je onderweg kunt verwachten op Facebook

Inschrijven
Bij je inschrijving krijg je verschillende bijpassende goodies. Inschrijven kost 20,00 euro. Schrijf je met 4 of meer personen in? Dan ontvang je 10% korting bij jullie inschrijving!

Alle deelnemers krijgen:

  • Een gratis Warande by Night loopshirt (tot 18 november)
  • Een hoofdlamp
  • Extra bijpassende goodies
  • Startnummer

Voor meer informatie kunt u mailen naar warandebynight@warandeloop.nl.

Direct inschrijven kan via de onderstaande link!

Inschrijven

Programma
 

18:00 uur - Event terrein open
18:40 uur - Opstellen startterein
19:00 uur - Openingsshow en start Warande by Night
Tot 20:00 uur - Binnenkomst deelnemers
Tot 23:00 uur - Afterparty!

Bekijk hier de plattegrond van Warande by Night.

Route & Parkeren

Klik hier voor de routebeschrijving en alle informatie omtrent parkeren.