Route en parkeren

De Warandeloop Tilburg wordt gehouden op het Event Center van Beekse Bergen. Zowel per auto als per openbaar vervoer is het evenementterrein prima bereikbaar. Natuurlijk zien we ook graag deelnemers/toeschouwers op de fiets komen! LET OP: Beekse Bergen hanteert een tarief van 5 euro voor parkeren.

Adres: Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek.

Werkzaamheden

In het weekend van de Warandeloop zijn er geen noemenswaardige wegwerkzaamheden in de buurt van het event. Ook de NS/ProRail kent geen bijzondere werkzaamheden.

Fiets

Voor mensen vanuit Tilburg en omstreken is het eventcenter van Beekse Bergen prima bereikbaar per fiets. U kunt uw fiets makkelijk kwijt op het terrein van Beekse Bergen in de daarvoor bestemde rekken. Vanuit het centrum van Tilburg is het ongeveer 6 kilometer fietsen naar het eventcenter van Beekse Bergen. 

Openbaar Vervoer

Het evenement is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer. Vanuit station Tilburg is het nog ongeveer 15 minuten met de bus. LET OP: De bus rijdt maar 1 keer in het uur! Vanaf 'bushalte Safaripark' is het 500 meter lopen naar het eventcenter. Raadpleeg hiervoor: http://www.ns.nl of www.9292.nl. (Let niet op de looproute die de reisplanner aangeeft).

Trein/bus verbinding
Reizigers per sprinter vanaf stations Eindhoven, Breda of 's-Hertogenbosch kunnen rechtstreeks naar station Tilburg. Vanaf het stationsgebouwtje volgt u verwijsborden richting het busstation. Beekse Bergen is ter bereiken met bus '143 Reusel via Hilvarenbeek'. U stapt uit bij de 11e halte vanaf station Tilburg: 'Bushalte Safaripark'. Alle haltenamen worden automatisch omgeroepen en worden digitaal getoond tijdens de busrit. Vanaf 'bushalte Safaripark' volgt u de verwijsborden van de Loket.nl Warandeloop Tilburg. Via de loopbrug komt u na ongeveer 500 meter op het eventcenter.

Extra bussen op zondagochtend

Op zondagochtend laten wij extra bussen rijden omdat het reguliere busvervoer nog niet rijdt. Om 7:15 uur en om 8:30 uur zal er een bus vanaf de achterkant van station Tilburg (uitgang burgemeester stekelenburgplein) vertrekken. Deze bus rijdt rechtstreeks naar evenementterrein van Beekse Bergen. De terugweg rijdt het reguliere busvervoer van Arriva weer.

Auto

Parkeren bij Beekse Bergen kost 5 euro.

Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op het parkeerterrein van 'speelland Beekse Bergen'. Adres voor uw navigatie systeem: Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek.

Vanuit Breda, Eindhoven, en 's Hertogenbosch (A58 / E312) Neem de afslag Hilvarenbeek (afrit 10). Bij de verkeerslichten op de T-kruising sla rechtsaf naar de N269. Neem na 850 meter afslag Beekse Bergen. Vanaf hier rijdt u het terrein van Beekse Bergen op. Volg de wegwijzering P-eventcenter.

Vanuit Waalwijk, Kaatsheuvel en Loon op Zand Neem de afslag Hilvarenbeek (afrit 10). Bij de verkeerslichten op de kruising slaat u linksaf naar de N269. Neem na ongeveer 1.5 kilometer afslag Beekse Bergen. Vanaf hier rijdt u het terrein van Beekse Bergen op. Volg de wegwijzering P-eventcenter.

De parkeergelegenheid ligt direct naast het eventcenter en start- en finishterrein. Gedurende het evenement zijn er verkeersregelaars die u naar uw parkeerplaats verwijzen. Wij vragen u om de instructies van de verkeersregelaars te allen tijde op te volgen!