Beekse Bergen Cross

NIEUW! Dit jaar biedt de Warandeloop een exclusieve cross voor wedstrijdlopers die niet mee mogen doen aan het gala. Dit jaar is de Beekse Bergen Cross alleen beschikbaar voor wedstrijdatleten. De Beekse Bergen Cross loopt exact hetzelfde parcours als het gala. Zo kunnen atleten die meedoen aan de Beekse Bergen Cross worden opgenomen in het punten klassement voor het nationale crosscircuit. Recreanten die graag een cross willen lopen kunnen op zaterdag meedoen aan de recreantencross op zaterdag.

Denk jij dat je in aanmerking komt voor het Gala? Neem dan contact op met de organisatie via gala@warandeloop.nl

Inschrijven

Inschrijven met korting kan tot 1 november 2018, de voor-inschrijving loopt dan nog van 2 tot en met 17 november en de na-inschrijving start vanaf 18 november.

Bekijk alle informatie over inschrijven op de inschrijfpagina.

Direct inschrijven kan via onderstaande link!

Inschrijven

Parkoers

Het parkoers voor de Beekse Bergen cross zal over het officiele EK parkoers gaan. Het parkoers is volledig onverhard en loopt door de bossen rondom het eventcenter van Beekse Bergen. Het parkoers heeft een grote ronde van 1500 meter (zwart) en een kleine ronde van 1000 meter (rood). De deelnemers aan de Beekse Bergen Cross lopen exact hetzelfde parcours als het gala en ook exact hetzelfde aantal rondes.

Klik hier voor een vergrote versie van het parkoers

Per leeftijdscategorie worden de beste drie mannen en vrouwen gehuldigd. 

Als je deelneemt aan de Warandeloop ontvang je na afloop altijd een leuke herinnering.

Verzorging en EHBO zijn aanwezig in de omkleedtenten op het terrein.