Nordic Walking & Sportief Wandelen

Op zaterdag 24 november 2018 wordt een Nordic Walking / Wandeltocht gehouden als onderdeel van de Warandeloop Tilburg. De route kent zowel verharde als onverharde wegen (bos- en zandpaden). De onverharde paden maken de wandeltocht ongeschikt voor kinderwagens en dergelijken. Honden, al dan niet aangelijnd, zijn niet toegestaan. Sportief geeft alle voorinschrijvers van de 5, 10 en 15 kilometer een paar sokken, die je in de week voor het evenement bij de winkel kan ophalen met het bewijs van deelname. Er is bij Beekse Bergen voldoende parkeergelegenheid, parkeren kost 5 euro.

Inschrijven

De voorinschrijving sluit op 18 november. Na 18 november kan je gewoon blijven inschrijven, maar is het niet meer mogelijk om een paar sokken bij Sportief op te halen.

Bekijk alle informatie over inschrijven op de inschrijfpagina.

Direct inschrijven kan via onderstaande link!

Inschrijven

Afstanden en starttijden

Klik hier voor een grote versie van de tabel.

Aanmelden en na-inschrijven

Deelnemers melden zich aan op het eventcenter. Ook is het hier mogelijk om na in te schrijven. Inschrijven voor een van de wandeltochten bedraagt 5 euro.

Parkoers

U kunt een route van 10 of 15 km kiezen. De route wordt met pijlen aangegeven en op papier versterkt.

Deze routes kennen zowel verharde als onverharde wegen (bos- en zandpaden). De route wordt op papier verstrekt. Omdat u over goed uitgezette routes loopt kunt u zich goed oriënteren. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het inlassen van een rustpunt. Er is minimaal één cateringpunt onderweg. Deze informatie staat op de routebeschrijving duidelijk aangegeven. Het mountainbike EHBO team is aanwezig op het parkoers, het nummer waarop ze te bereiken zijn wordt bij het aanmeldpunt aangegeven.

Dit jaar is er net als vorig jaar ook een 5 kilometer wandeltocht. De route van deze wandeltocht zal rondom het Victoriameer zijn. De route is volledig verhard en zal net als bij de andere routes een duidelijke routebeschrijving hebben. LET OP: Inschrijven voor de 5 kilometer? Deze staat in het inschrijfformulier helemaal onderaan onder "Wandelen 5 km".

Sportief Tilburg is dit jaar voor de tweede maal sponsor van deze tocht. Zij zijn in Tilburg de specialist voor wandelaars en Nordic Walkers. Voor schoenen, kleding, poles, accessoires en nog veel meer is Sportief het juiste adres. Sportief geeft alle voorinschrijvers van de 10 en 15 kilometer een paar sokken, die je in de week voor het evenement bij de winkel kan ophalen met het bewijs van deelname.

Feiten en weetjes over de 5, 10 en 15 km route Wandeltocht

  • Voorinschrijvers krijgen een paar Nomad sokken
  • Onderweg is gelegenheid om te pauzeren. Er is een  pauzepunt met catering en daar is toilet aanwezig .
  • De onverharde paden maken de wandeltocht ongeschikt voor kinderwagens en dergelijken. Honden, al dan niet aangelijnd, zijn niet toegestaan
  • De route is bewegwijzerd en loopt door gevarieerd landschap, bestaande uit asfaltwegen, onverharde wegen en smalle bospaden. Ga voorbereid op pad en hou rekening met goed schoeisel.

Finish

Het eindpunt van de route is het eventcenter van Beekse Bergen. De hele dag door worden op Beekse Bergen diverse looponderdelen verwerkt.

Herinnering

Iedere deelnemer aan de Loket.nl Warandeloop ontvangt na afloop een leuke herinnering!

Er is minimaal één cateringpunt onderweg.

Er is EHBO aanwezig, zowel in de horecatent als één punt onderweg.

De lopers hebben een tijdslimiet tot 14.30 uur. Men kan zich tot die tijd afmelden op het eventcenter.