Jeugdestafettes

De jeugdestafettes zorgen jaarlijks voor veel spektakel. Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes in een team meedoen!

De jeugdestafettes zijn bedoeld om in verenigingsverband samen op te trekken en samen een prestatie neer te zetten. Daarnaast kunnen alle deelnemers zich de hele dag vermaken in het 400m² grote speelpaleis, verzorgd door Attractieverhuur TimTom. 

Per start worden er maximaal 20 teams toegelaten. Circa twee weken vooraf wordt beoordeeld of dit aantal overschreden is. De organisatie houdt zich het recht voor bij inschrijving van meer dan 20 teams in een categorie een selectie toe te passen. Indien een ploeg afgewezen wordt, zullen we dat kenbaar maken middels een email aan het inschrijfsecretariaat. 
Bij de inschrijving geeft u alleen de 'naam' van het 'team' en de 'categorie' en 'verenigingsnaam' op. Inschrijving via internet kan dus bijvoorbeeld een trainer of ouder verzorgen. Deze betaalt ook het inschrijfgeld. Bij inschrijving hoeft men dus alleen de gevraagde gegevens op te geven en niet de namen van de deelnemers.

Inschrijven en inschrijfgeld

Inschrijven met korting kan tot 1 november 2018, de voor-inschrijving loopt dan nog van 2 tot en met 17 november en de na-inschrijving start vanaf 18 november.

LET OP! Hoe eerder je inschrijft, hoe lager het inschrijfgeld.

Collectief inschrijven

Indien voor 1 november via de vereniging collectief ingeschreven wordt, dan passen wij 50% korting toe op het totaal bedrag. Voorwaarde is wel dat er minimaal 15 kinderen deelnemen. 

Direct inschrijven kan via de onderstaande link

Inschrijven

De drie beste teams per categorie vallen in de prijzen

Iedere deelnemer van de Loket.nl Warandeloop ontvangt een leuke verrassing

Verzorging en EHBO zijn aanwezig in de omkleedtenten op het terrein.

Reglement jeugdestafettes

  • Een team moet bestaan uit zes deelnemers van een categorie.
  • De teamsamenstelling (aantal meisjes / jongens) en de volgorde van lopen mag zelf worden bepaald (ze moeten wel tot de categorie, of jongere categorie, horen waarin gelopen wordt).
  • Het is toegestaan om B pupillen bij de BC estafette op te stellen.
  • Er wordt bij voorkeur in clubtenue gelopen. Een ander tenue wordt toegestaan mits alle deelnemers in een gelijkwaardig herkenbaar tenue lopen.
  • Het wisselpunt is op het startterrein.
  • Op het wisselpunt MOET gewisseld worden. Dit is verplicht.
  • De laatste loper, die gaat finishen, is verplicht met een door de organisatie verstrekt startnummer met chip te lopen. Dit is niet de chip/startnummer waarmede deze loper de individuele wedstrijd gelopen heeft.
  • De deelnemers moeten met een estafettestokje lopen, dat de loper gedurende de wedstrijd met de hand vast moet houden.