Special Event

Op zaterdag 24 november 2018 is er een wedstrijd speciaal voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Ook kan men voor, tijdens of na de wedstrijd kan men spelen op het terrein, er zal een grote speel arena ingericht worden! Lopen is geen must, er is namelijk genoeg te doen
om je te amuseren. Er kan natuurlijk wel lekker hardgelopen worden, waarbij men kan kiezen voor verschillende afstanden. Ook worden er nieuwe concepten geïntroduceerd. Één van deze concepten is de special estafette, waarbij samenwerken centraal staat. Je kan dus gewoon komen kijken, spelen en/of rennen/wandelen. 

Aandachtspunten in 2018:

  • Dit jaar starten we met het Special programma om 10.00 uur.
  • Aan het programma wordt een racerunner onderdeel toegevoegd.
  • Iedereen krijgt na afloop een mooie herinnering.
  • De NS kidsclub is aanwezig met verschillende spelmaterialen.
  • De Warandeloop staat in het teken van Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG). 
  • Op het evenement wordt in het kader van “We are food” een gezond eten plein gecreëerd.

Direct inschrijven kan via de onderstaande link!

inschrijven

SPAR EK Cross Tilburg 2018

De Warandeloop Tilburg is tevens organisator van het Europees Kampioenschap Cross in december. In dit kader is er een breed programma ontwikkeld waarbij Uniek sporten centraal staat. Het Special event / Uniek Sporten tijdens de Warandeloop maakt onderdeel uit van het omvangrijke side events programma van het EK Cross Tilburg. Klik hier voor meer informatie over de side events van het EK Cross Tilburg 2018.

JOGG: Jongeren Op Gezond Gewicht

De Warandeloop werkt sinds 2013 aan Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). In samenwerking met het Sportbedrijf Tilburg, Uniek sporten, ROC Sport en Bewegen en A.V. Attila staat de Warandeloop volledig in het teken van het stimuleren van een gezonde levenswijze bij jongeren.

Ook dit jaar is er een wandeltocht. De wandeltocht kent een afstand van 5 kilometer. De route van 5 kilometer zal volledig verhard en goed begaanbaar zijn. Ook voor mensen in een rolstoel. LET OP: Inschrijven voor de 5 kilometer? Deze staat in het inschrijfformulier helemaal onderaan onder "Wandelen 5 km". 

 

Parkoers

De wedstrijden vinden allemaal op het jeugdparkoers plaats. Het speciaal aangelegde jeugdparkoers bestaat uit een paarse ronde van 350 meter en een blauwe ronde van 1000 meter. De wedstrijd waar je je voor inschrijft bepaalt hoeveel en welke rondes je moet lopen.

Klik hier voor een vergrote versie van het parkoers

De eerste drie jongens en meisjes worden apart gehuldigd, daarna worden alle deelnemers nog eens extra in het zonnetje gezet.

Iedereen krijgt nog een leuke verrassing mee naar huis!

Verzorging en EHBO zijn aanwezig in de omkleedtenten op het terrein.

Inschrijven

Inschrijven met korting kan tot 1 november 2018, de voor-inschrijving loopt dan nog van 2 tot en met 17 november en de na-inschrijving start vanaf 18 november.

Bekijk alle informatie over inschrijven op de inschrijfpagina.

Direct inschrijven kan via onderstaande link!

Inschrijven