Vrijwilligers

De Warandeloop wordt, met medewerking van A.V. Attila., georganiseerd door Stichting Internationale Warandeloop Tilburg. Tijdens de weken vlak voor en na het evenement zijn er zo’n 250 vrijwilligers die toegewijd bijdragen aan het welslagen van de Warandeloop. Het gros hiervan is lid van A.V. Attila en draagt al jarenlang een steentje bij. Zonder deze vrijwilligers is een evenement als dit niet te organiseren.

In de afgelopen jaren hebben honderden mannen, vrouwen, jongens en meisjes meegewerkt aan het welslagen van de Loket.nl Warandeloop.  Een grote meerderheid hiervan, is lid van A.V. Attila.  
Al jarenlang helpen zij bij het welslagen van het evenement. Zonder hulp van deze medewerkers kan een evenement als de Loket.nl Warandeloop niet bestaan. Wij hopen ook dit jaar weer op hulp van veel vrijwilligers te mogen te rekenen.

Vrijwilligers die zich willen aanmelden voor de Loket.nl Warandeloop 2017 kunnen een mailtje sturen naar ria@warandeloop.nl

Als vrijwilliger wil je natuurlijk op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Loket.nl Warandeloop. Dat kan, door ons te volgen via Facebook en Twitter:

   facebook.com/warandeloop              twitter.com/warandeloop