Nordic Walking & Sportief Wandelen in trek tijdens De Loket.nl Warandeloop Tilburg!

Op 24, 25 en 26 november staat Safaripark Beekse Bergen, voor de eerste keer, drie dagen lang in het teken van top- en breedtesport en van gezonde strijd en gezelligheid; Het grootste cross event van Nederland, De Loket.nl Warandeloop Tilburg. Na de spectaculaire fun run op vrijdag, Warande by Night, staan er verdeeld over de zaterdag en zondag op het programma: wandeltochten, wedstrijden voor basisscholieren, jeugdlateten, masters, trimlopen, halve marathon, G-atleten, Businessrun en de internationaal gelouterde Crossgala’s. De organisatie verwacht ruim 6000 deelnemers (ruim 2500 jeugd deelnemers) en meer dan 12.000 toeschouwers. Niet in de laatste plaats vanwege het nieuwe onderdeel: de Safari Run op zondagochtend.

Nordic Walking & Sportief Wandelen

Naast het hardlopende aspect worden bij de Loket.nl Warandeloop Tilburg ook de wandelaars zeker niet vergeten. Iedere jaar komen zij in grote getallen naar dit evenement om te genieten van de rust en ontspanning. Dit jaar staat zaterdag 25 november voor een groot deel in het teken van deze groep sportievelingen.

Nieuwe routes

U kunt kiezen uit een route van 5, 10 of 15 km kiezen. Een nieuwe locatie geeft de organisatie ook de mogelijkheid om andere routes uit te zetten. Deze routes kennen vooral onverharde wegen (bos- en zandpaden). De route wordt op papier verstrekt. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het inlassen van een rustpauze. Er is minimaal één cateringpunt onderweg. Deze informatie staat op de routebeschrijving duidelijk aangegeven.

Nieuw dit jaar is een 5 kilometer wandeltocht. De route van deze wandeltocht zal rondom het Victoriameer zijn. De route is volledig verhard en zal dus ook goed begaanbaar zijn voor mensen met een beperking. 

Inschrijven nog steeds mogelijk met korting

Inschrijven kan nog steeds! Naast het online inschrijven via de site kunnen deelnemers zich ook melden op het eventcenter. Ook is het hier mogelijk om na in te schrijven. Inschrijven voor een van de wandeltochten bedraagt 5 euro. Meer informatie kun je terugvinden op http://www.warandeloop.nl/programma/zaterdag/nordic-walking-sportief-wandelen