Van Kessel mechaniseert opbouw Warandeloop 

Met ingang van de Vidiled Warandeloop Tilburg 2018 gaat Gebr. Van Kessel uit Buren de opbouw van de Warandeloop voor haar rekening nemen. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg en het onderhoud van infrastructuur neemt daarmee het zware werk voor Warandeloop vrijwilligers uit handen.

Opbouw

De opbouw van de Warandeloop is een enorme klus. Meer dan een week lang werken tal van vrijwilligers om het terrein ‘Warandeloop klaar’ te krijgen. “Het vergt ontzettend veel tijd en kracht van onze vrijwilligers” vertelt Cees van Loon. “Een groot deel van onze vrijwilligers is 60 jaar of ouder, dan is een dag met hekken sjouwen niet te doen. Gebr. Van Kessel gaat dit met hun eigen manschappen en machines mechaniseren. We zijn ontzettend blij dat Van Kessel ons een helpende hand biedt.”

Mechanisatie

Gebr. Van Kessel uit Buren is een specialist op het gebied van aanleg en onderhoud van infrastructuur. Daarnaast zijn ze ook actief op het gebied van sport. Gebr. Van Kessel is ook gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van recreatie- en sportgebieden. “Wij doen graag iets in de sport. Toen de Warandeloop bij ons aanklopte twijfelde we geen moment. We zijn blij dat we door middel van onze kennis en expertise een gedeelte van de opbouw van de Warandeloop over kunnen nemen. Hierdoor nemen we een groot gedeelte van het zware vrijwilligerswerk uit handen, dat is een goede zaak denk ik. Daarnaast kunnen onze medewerkers bijna niet meer wachten om een sportieve bijdrage te leveren aan het evenement door mee te doen aan de businessrun.” vertelt bedrijfsleider Gebr. Van Kessel Wegenbouw Jurgen Huijding.

Warandeloop en EK Cross

De Warandeloop Tilburg vindt plaats op 23, 24 en 25 november. Het evenement kent jaarlijks meer dan 6.000 deelnemers en evenveel toeschouwers. Deze editie is extra bijzonder, omdat twee weken later op hetzelfde terrein het EK Cross Tilburg 2018 plaatsvindt. Meer informatie daarover leest u op tilburg2018.nl.

Loop je ook mee tijdens de Vidiled Warandeloop Tilburg?

inschrijven