Safari Run uitverkocht

De inschrijving voor het allernieuwste onderdeel van de Loket.nl Warandeloop, de Safari Run, is stop gezet. Het unieke karakter van de fun run maakt dat er slechts 600 plaatsen te vergeven waren. Dat aantal is nu bereikt.

Populair

Het nieuwe concept van de Loket.nl Warandeloop blijkt ongekend populair. In de afgelopen periode hebben 600 hardlopers zich ingeschreven voor de Safari Run. De Safari Run is zo uniek vanwege het feit dat de hardlopers bij zonsopkomst door en langs de dierenverblijven van Safaripark Beekse Bergen lopen. Voorzitter van de Warandeloop, Cees van Loon, is erg blij met de grote belangstelling: “Een nieuw onderdeel toevoegen aan je evenement is altijd spannend, omdat je op voorhand nooit precies kan weten hoe groot de interesse zal zijn. De Safari Run is nu in korte tijd uitverkocht, terwijl we er niet veel reclame voor hebben gemaakt. Dat stimuleert ons nog meer om een topevent te organiseren.”

Warande by Night

Voor mensen die de boot net gemist hebben is er op vrijdagavond nog een andere ‘funrun’:Warande by Night. De vrijdagavond staat volledig in het teken van licht, geluid en gezelligheid. Ook Warande by Night gaat op safari, het parcours loopt dit jaar over een schitterend uitgelicht parcours bij Beekse Bergen. Na afloop is er een knallende afterparty met een DJ, live muziek en nog veel meer. Deelnemers aan Warande by Night ontvangen een gratis hardloopshirt en verschillende bijpassende gadgets.