Sabeh Tours vervoert atleten

Sabeh Tours zal het vervoer van topatleten van en naar Airport Schiphol tijdens de Warandeloop en het EK Cross verzorgen. Het vervoersbedrijf uit Berkel-Enschot is al ervaren in het vervoer van topatleten.

Vertrouwd

Het atleten vervoer is voor Sabeh Tours niet onbekend. “In 2005 hebben wij naar ieders tevredenheid het vervoer voor het EK cross in Tilburg mogen verzorgen. Wij zijn erg verheugd dat Sabeh Tours het vervoer van dit prachtige sportieve evenement ook dit jaar voor haar rekening zal nemen. Een leuke bijkomstigheid is dat het EK Cross dit jaar in de Beekse Bergen plaats zal vinden. Sabeh Tours is namelijk al heel wat jaren de trotse adoptieouder van Calimero, de grootste Afrikaanse olifant van Europa die sinds 2004 in de Beekse Bergen woonachtig is.” vertelt Dave Wijdemans van Sabeh Tours.

Kwaliteit

Al geruime tijd staat Sabeh Tours bekend om de hoge kwaliteit van de geleverde dienst(en) in en buiten Tilburg. Sabeh Tours is één van de grotere touringcarbedrijven van Zuid-Nederland en beschikt over een modern, groot en gevarieerd wagenpark. “Onze chauffeurs worden nauwkeurig geselecteerd op onder andere rijervaring, sociale vaardigheden en vakmanschap.”