Refugee gallery keert terug tijdens Warande by Night

Afgelopen jaar tijdens de Warande by Night is mijn expositie met verschillende foto’s voor het eerst tentoongesteld. Dit project was één van mijn eerste activiteiten hier in Nederland aangezien ik pas net in Nederland was. Iemand vertelde mij wat meer over de Refugee Gallery en vroeg daarna of dit een leuk project voor mij zou zijn. Aangezien foto’s maken mijn passie is, vond ik dit een erg leuk en interessant aanbod waar ik geen nee tegen kon zeggen!

Mijn passie voor fotografie

Foto’s maken tijdens de Warandeloop was voor mij erg leuk aangezien ik graag en overal foto’s maak. Daarnaast was ik ook extra gemotiveerd en enthousiast vanwege het feit dat ik mijn eigen expeditie zou hebben tijdens Warande by Night. Foto’s maken is echt mijn passie, een foto is een moment uit het leven. Door het maken van foto’s kunnen we later deze momenten nog terugkijken en herbeleven. De reden waarom ik het juist zo leuk vind om foto’s te maken tijdens een evenement zoals de Warandeloop, is omdat het een internationaal evenement is met mensen uit allerlei landen. Daarnaast vond ik het erg mooi dat het in mijn stad Tilburg plaatsvond en dat het ook een sportevenement was. Sportevenementen zoals de Warandeloop, geven een motiverend gevoel om bezoekers en deelnemers te laten sporten en bewegen, iets wat erg belangrijk is tegenwoordig.

Ontmoeting met de burgermeester

Tijdens de opening van mijn expeditie, heb ik de burgemeester mogen ontmoeten. Hij was erg vriendelijk. Eigenlijk was hij dat al sinds onze aankomst in Tilburg voor de allereerste keer. Tijdens de opening vertelde hij wat over mij en daarna heeft hij de expeditie officieel geopend.

Expeditie Beekse Bergen

Dit jaar zal er weer een expeditie zijn van mijn foto’s tijdens de Warandeloop. Deze zullen te zien zijn op de vrijdag tijdens Warande by Night. Tijdens deze expeditie zullen er verschillende foto’s te zien zijn van mijn trips naar Frankrijk en Italië. Wanneer ik in het buitenland ben, vind ik het heerlijk om foto’s te maken zodat anderen kunnen zien hoe mooi onze wereld eigenlijk wel niet is en dan met name Europa. De foto’s die tijdens deze expeditie centraal zullen staan hebben te maken met Beekse Bergen. Zoals je misschien dan al kan raden zal het voornamelijk gaan over de natuur en dieren.

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot de Warande by Night bij mijn expeditie!