Wereldkampioene Broersen aan start van BDO Businessrun

De BDO Businessrun is niet meer weg te denken tijdens de Warandeloop in Tilburg. Ook dit jaar gaan verschillende bedrijven het op een sportieve manier weer tegen elkaar opnemen. En dan zou het ook zomaar kunnen dat je oog-in-oog staat met wereldkampioene vijfkamp: Nadine Broersen. De atlete uit Dongen start namelijk op het nieuwe onderdeel de 3x800 meter estafette.

Broersen is ambassadrice van de KWF Kankerbestrijding, afdeling Tilburg. Zij zal op zondag 25 november de warming-up verzorgen voor alle businessteams die aan de start staan van de 5 en 10 kilometer of de 3x800 meter estafette. Dat laatste onderdeel is voor Broersen niet onbekend, want tijdens de meerkamp is de 800 meter het afsluitende onderdeel. En dus start ze met twee teamgenoten op de estafette.

De nieuwe naamgever van de Businessrun: BDO zal net als voorgaande jaren met verschillende teams aan de start staan. Het zijn er maar liefst 45! Dit Tilburgse bedrijf gaat het dan onder andere opnemen tegen teams van: HumanCapitalCare, CZ en Tilburg University.

Loop je niet mee, dan ben je uiteraard van harte welkom om de teams en lopers aan te komen moedigen. De BDO Businessrun is op zondag 25 november vanaf 14.30 uur. De Warandeloop is een driedaags evenement dat dit jaar plaats vindt op het terrein bij de Beekse Bergen. Naast de 7000 lopers worden er ook zo’n 7000 toeschouwers verwacht.