Eén jaar, drie deelnamen, Martine doet het

Martine Versluis uit Udenhout doet dit jaar voor de derde keer mee aan de Warandeloop in Tilburg. En niet zomaar, nee, ze verschijnt op 23, 24 én 25 november aan de start. Je leest het goed: drie dagen! Reden voor ons om Martine eens op te bellen. Wat is haar verhaal?

Eerst de dubbel, nu de triple

Het wordt voor Martine haar derde Warandeloop Tilburg. Vorig jaar deed zij de dubbel, door mee te doen aan Warande by Night en de wandeltocht op zaterdag. Over de locatie, Beekse Bergen, is Martine lovend: “Ik vind het nog natuurlijker dan de Oude Warande, van mij mag de Warandeloop de komende jaren wel bij Beekse Bergen blijven!” Als ze zou moeten kiezen tussen een wegwedstrijd of een crosswedstrijd dan wordt het absoluut cross: “Heerlijk in de boslucht en de wegvliegende vogels. Ook is het lopen op onverharde ondergrond veel beter voor mijn schenen”.

En dit jaar doet Martine dus niet één, niet twee maar drie dagen mee tijdens de Warandeloop. Op vrijdagavond gaat ze op herhaling bij Warande by Night, op zaterdag loopt ze de recreantencross en op zondag gaat ze van start tijdens de Safari Run. “De Safari Run heb ik nog nooit gelopen, dat lijkt me echt uniek, tussen de dieren. Daarnaast is Warande by Night gewoon fantastisch, daar heb ik al twee keer aan meegedaan.”

Van feest tot natuur

“Bij de Warandeloop heerst gewoon die gezellige Brabantse sfeer. De diversiteit van het evenement spreekt mij ook ontzettend aan. Van feest tot natuur, cross en weg, licht en donker. En dat alles op een unieke locatie, heel erg gaaf!”

Wij zijn hartstikke blij dat Martine haar verhaal met ons wilde delen en wensen haar veel succes en plezier bij alle onderdelen. Heb jij zelf of ken je iemand met een mooi deelnemersverhaal ? Laat het ons dan weten!