Ledenvereniging Thebe Extra en de Loket.nl Warandeloop maken Tilburgers gezond!  

De Loket.nl Warandeloop is trots om vandaag bekend te mogen maken dat Ledenvereniging Thebe Extra dit jaar verbonden is aan de Warandeloop. Samen met deze prachtige partij gaan wij dit jaar op jacht om nog meer Tilburgers gezond te maken!

Op de foto v.l.n.r. Meyrem Cakir | Ledenvereniging Thebe Extra, Cees van Loon | Voorzitter Loket.nl Warandeloop Tilburg en Saskia Röling | Ledenvereniging Thebe Extra

 “Door het aanbieden van bijvoorbeeld kortingen op fitness, yoga, zwemmen en mindfulness helpt Ledenvereniging Thebe Extra mensen met het werken aan hun gezondheid. Wij verbinden onze naam dan ook graag aan zo’n prachtig, sportief evenement als de Warandeloop.”

Ledenvereniging Thebe Extra is een gids op het gebied van welzijn, gezondheid en wonen. Zij leveren geen zorg, maar wel vele extra’s. Bijvoorbeeld kortingen op allerlei diensten (voor iedereen, van jong tot oud), korting op producten in de Medipoint Thuiszorgwinkel (leden lenen krukken zelfs gratis!). Ruim 105.000 huishoudens in Midden- en West-Brabant zijn lid en kunnen hier dus gebruik van maken. En: hoe langer lid, des te hoger de kortingen op de diensten! Alle leden ontvangen verder het gratis kwartaalmagazine Leefstijl en kunnen advies vragen aan de ledenconsulenten. Het lidmaatschap in 2018 bedraagt slechts € 16,- per jaar.

Deze partij sluit goed aan bij wat de Loket.nl Warandeloop Tilburg voor ogen heeft. Samen gaan wij ons komende tijd concentreren op het nog gezonder maken van Tilburgers en omstreken, de ideale activatie!   

Wilt u meer weten over Thebe Extra of lid worden? Neem dan een kijkje op www.thebe-extra.nl of op onze Facebookpagina www.facebook.com/Thebe Extra. Wilt u meer informatie over de commerciële mogelijkheden bij de Loket.nl Warandeloop Tilburg? Neem dan contact op met Cees van Loon via cees@warandeloop.nl