IFF, trotse hoofdsponsor van Warande by Night!

Op vrijdagavond 25 november staat alweer de derde editie van Warande by Night op het programma. Warande by Night is het eerste onderdeel van de Loket.nl Warandeloop Tilburg, en wordt gesponsord door IFF. 

IFF, International Flavors & Fragrances, ontwikkelt op creatieve en innovatieve wijze geur- en smaakstoffen. Het van origine Nederlandse bedrijf behoort tot de wereldwijde top van geur- en smaakstofproducenten, en de medewerkers in Tilburg spelen hier een grote rol in. Onze kernwaarden zijn passie, creativiteit, expertise en empowerment. De producten van IFF worden onder meer toegepast in levensmiddelen, parfums en wasmiddelen.

Waarom is IFF partner geworden van de Warandeloop?

De stad Tilburg is belangrijk voor IFF, en wij willen graag iets terugdoen voor de stad en onze buren. Passend bij onze eigen visie, hebben we gekozen voor een duurzaam en creatief event, Warande by Night. Deze avond staat in het teken van sportief samen bezig zijn op een unieke locatie, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Onze passie laten zien, en iets terugdoen voor de omgeving waar we wonen en werken is voor ons erg belangrijk. We doen dit graag samen, niet alleen met ons team van medewerkers dat traditiegetrouw elk jaar meedoet, maar ook samen met jullie, de inwoners van Tilburg. En waar kunnen we dit beter doen dan in de achtertuin van de Universiteit van Tilburg – omringd door zoveel expertise en kennis.

Wij geloven in empowerment, en willen graag de volgende generatie talenten laten kennismaken met de IFF familie. Voor studenten hebben wij vaak tijdelijke oplossingen in de vorm van een bijbaan, en voor pas afgestudeerden bieden we gerichte jobs aan met doorgroeimogelijkheden.

Kijk hier voor een actueel overzicht van vacatures bij IFF. Natuurlijk kun je ook iemand uit het IFF-team aanspreken tijdens de run als je meer wilt weten over onze cultuur, sfeer, en mogelijkheden.