IFF verbindt zich als naamgever aan de Safari Run

International Flavors & Fragrances, beter bekend als IFF, wordt de nieuwe naamgever van het jongste onderdeel van de Warandeloop Tilburg. De Safari Run debuteerde vorig jaar en bleek een schot in de roos: al weken voorafgaand aan het event was er geen startnummer over. Met het partnership hoopt IFF aan naamsbekendheid te winnen, belangrijk voor het werven van nieuwe werknemers.

Op zoek naar nieuwe werknemers

IFF is wereldwijd met zo’n 7.300 werknemers een van de marktleiders op het gebied van het produceren van geur- en smaakstoffen. Het bedrijf met haar hoofdkantoor in New York blijft maar groeien en is daarom altijd op zoek naar nieuwe werknemers. “Met het sponsoren van de Safari Run proberen we meer naamsbekendheid te krijgen bij onze doelgroep, we zijn al jaren op zoek naar aanwas van nieuwe werknemers” vertelt Diana Dekeling van IFF Tilburg.

Uniek karakter

De Safari Run voert over de paden van Safaripark Beekse Bergen, en dat bij zonsopkomst. “Dat is echt uniek in Nederland,” aldus voorzitter van de Warandeloop Cees van Loon die uiteraard ook in zijn nopjes is met de nieuwe naamgever “Het is geweldig dat een internationale multinational als IFF ons een warm hart toedraagt.” De inschrijving voor de IFF Safari Run is inmiddels geopend en al bijna de helft van de 750 startbewijzen is reeds vergeven.

Aanloop naar EK Cross

De Warandeloop wordt voor het tweede jaar georganiseerd bij Beekse Bergen op 23, 24 en 25 november. Op de 25 november vindt de IFF Safari Run plaats. De Warandeloop Tilburg is een driedaags internationaal hardloopevenement in Tilburg dat steeds in het vierde weekend van november plaatsvindt. Twee weken na de Warandeloop vindt op hetzelfde terrein het SPAR EK Cross plaats. Meer informatie daarover lees je op tilburg2018.nl.