HumanCapitalCare nieuwe sponsor van de Loket.nl Warandeloop Tilburg

Met trots mag de Loket.nl Warandeloop Tilburg vandaag bekendmaken dat zij een sponsorovereenkomst aan gaat met HumanCapitalCare. De duur van deze overeenkomst bedraagt een jaar met de mogelijkheid tot een vervolg.

Op de foto v.l.n.r. Frans Bonants | Directeur Zuid-Nederland HumanCapitalCare, Ingeborg Hettinga | Regiomanager ArboNed, Cees van Loon | Voorzitter Loket.nl Warandeloop Tilburg

“Samen werken aan gezondheid. Vanuit deze gedachte adviseren en ondersteunen ArboNed en HumanCapitalCare organisaties om werk en arbeidsomstandigheden op een positieve en op gezondheid gerichte manier aan te pakken. Sport staat daarom hoog in het vaandel. Met de Warandeloop stimuleren we onze klanten om voldoende te bewegen. ”

Het in Eindhoven gevestigde bedrijf is een innovatieve dienstverlener op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Samen met hun klanten zorgen zij voor competente, gemotiveerde en gezonde werknemers. Want energieke medewerkers zijn de voorwaarde voor een gezonde en vitale organisatie. Maar bovenal: ze geven richting en ondersteunen de klant waar nodig. Persoonlijk. Met plezier, visie, deskundigheid en een geavanceerd IT-systeem. Om zo samen te zorgen voor productieve en duurzaam inzetbare werknemers.

Wilt u meer weten over HumanCapitalCare? Neem dan een kijkje op www.humancapitalcare.nl. Wilt u meer informatie over de commerciële mogelijkheden bij de Loket.nl Warandeloop Tilburg? Neem dan contact op met Cees van Loon via cees@warandeloop.nl