Het meest ludieke hardloopevenement

Na een geslaagde primeur maakt Warande by Night zich op voor een onvoorspelbare tweede editie op 20 november in Tilburg. Kunstenaarscollectief ‘Tilburg CowBoys’ zal voor een unieke verrijking van de vrijdagavond zorgen. Ben jij de kampioen van de 400 meter Afhaalchinees? Heb je een afgetrainde zap-duim? Wakker worden! Dit is voor jou: WARANDE BY NIGHT: het meest ludieke hardloopevenement van Nederland. Loop 2 tot 5 kilometer meter met shortcuts, glow-in-the-dark effecten en onvoorspelbare en maffe pitstops.

Lees hier alle praktische informatie over Warande by Night

Warande by Night is een hardloopevent voorafgaand aan de Warandeloop Tilburg, dit jaar voor de 57e keer op nationale en internationale agenda’s. In 2014 zag Warande by Night letterlijk en figuurlijk het licht en na die zeer geslaagde eerste editie, lopen er op vrijdagavond 20 november maximaal 1.000 verlichte deelnemers door de donkere bossen van de Oude Warande (achter Tilburg University).

Lichtgevend sportspektakel

Deelnemers ontvangen bij hun inschrijving (17,50 euro) een deelnamepakket met hierin een Warande by Night shirt en verschillende lichtgevende goodies. Uiteraard is het parcours (2-5 km) net zo spectaculair verlicht. Ook krijgt iedere deelnemer een gratis eerste drankje voor de afterparty, die aansluitend op de run start en voor iedereen toegankelijk is. Maar er is nu meer!

Verrijking van de Cowboys

De kunstenaars van Tilburg CowBoys trekken van leer tijdens Warande By Night. Met meerdere acts, theatrale bouwsels en creatieve toevoegingen zullen zij de excuus-sporter ondersteunen in de Kunst van het Verliezen. Op vrijdagavond ontfermen de Cowboys zich over al diegenen die écht weten hoe lui zweet ruikt. Laat die profs maar lopen in het weekend. We doen die 5000 meter op onze sloffen!

Wat kun je van de Cowboys verwachten? Een Demotivatie Coach, antiloopmuziek, een maffe pitstop onderweg, muzikale massages en nog veel, véél meer.

Winnen?

Jazeker, ook voor de excuus-sporters is het weggelegd een sportprijs te winnen. Er zijn onder andere prijzen voor de beste outfit, de meest creatieve finish en het uitzonderlijkste teamwork. Maak kans op prijzen als de bronzen barkruk, de zilveren vleesvork of de gouden afstandsbediening.