Gecertificeerde halve marathon tijdens De Loket.nl Warandeloop Tilburg!

Op 24, 25 en 26 november staat Safaripark Beekse Bergen, voor de eerste keer, drie dagen lang in het teken van top- en breedtesport en van gezonde strijd en gezelligheid; Het grootste cross event van Nederland, De Loket.nl Warandeloop Tilburg. Na de spectaculaire fun run op vrijdag, Warande by Night, staan er verdeeld over de zaterdag en zondag op het programma: wandeltochten, wedstrijden voor basisscholieren, jeugdlateten, masters, trimlopen, halve marathon, G-atleten, Businessrun en de internationaal gelouterde Crossgala’s. De organisatie verwacht ruim 6000 deelnemers (ruim 2500 jeugd deelnemers) en meer dan 12.000 toeschouwers. Niet in de laatste plaats vanwege het nieuwe onderdeel: de Safari Run op zondagochtend.

De halve marathon nu officieel 21.1 km!

De locatiewijziging is ingegeven door het feit dat volgend jaar december de SPAR European Cross Country Championships naar Tilburg komen, en wel naar Beekse Bergen.  De komende twee edities kunnen toppers daarom alvast het officiële EK-parcours verkennen, terwijl er voor recreanten meer en nieuwe mogelijkheden zijn.

De verhuizing van de Oude Warande naar Beekse Bergen is door de organisatie aangegrepen om een wel heel bijzondere wijziging door te voeren. Voor de eerste keer zal de halve marathon tijdens De Loket.nl Warandeloop Tilburg worden gelopen op een officieel nagemeten parcours. Hierdoor bedraagt de afstand exact 21,1 km. Voor lopers extra fijn omdat zij zo precies weten welke afstand zij afleggen en het mogelijk is een persoonlijke toptijd op de klokken te zetten!

Het schitterende parkoers gaat over de verharde weg rondom het Victoriameer. De deelnemers aan de halve marathon lopen 4 keer de zwarte ronde. Samen precies 21.1km! 

Inschrijven nog steeds mogelijk met korting

Inschrijven kan nog steeds! Tot en met 6 november 2017 ontvang je zelfs een mooie korting, de voor-inschrijving loopt daarna nog van 7 tot en met 17 november en de na-inschrijving start vanaf 18 november. Meer informatie kun je hier terugvinden.