Doubdle en de Warandeloop langer aan elkaar verbonden

Ook de komende drie jaar is Doubdle partner van de Warandeloop. Alle deelnemers krijgen, net als voorgaande jaren, een verfrissend blikje Doubdle O7 bij de finish. Daarnaast wordt Doubdle naamgever van de korte crossen.

Doubdle Korte Cross

De korte crossen van de Warandeloop zullen voortaan de Doubdle Korte Crossen heten. Tijdens deze sterk bezette korte crossen is jaarlijks de gehele Nederlandse top aanwezig. Ook zijn de Doubdle Korte Crossen onderdeel van het Nationale Crosscircuit. Doubdle zal voor deze wedstrijden de ereprijzen verzorgen.

Goede samenwerking

Cees van Loon, voorzitter van de Warandeloop Tilburg, is zeer tevreden over de samenwerking met Doubdle: “We werken al jaren ontzettend fijn samen, ook de deelnemers zijn blij met de gezonde frisdrank/sportdrank na de finish. Als organisatie zijn we blij dat we nog minimaal 3 jaar langer gaan samenwerken.” Ook Björn Koreman van Doubdle is in zijn nopjes met de contractverlenging “De Warandeloop is het grootste crossevenement van Nederland, zo kunnen wij onze naamsbekendheid nog verder vergroten. We zijn ontzettend trots en blij dat Doubdle nog langer partner is van de Warandeloop!”

25 november

Op zondagmiddag 25 november staan de Doubdle Korte Crossen op het programma. De inschrijving voor deze wedstrijden opent begin september. Ook de deelnemers aan de overige wedstrijden ontvangen bij de finish een verfrissend blikje Doubdle O7.