Sinds een groot aantal jaren nemen honderden Belgische atleten deel aan de Warandeloop Tilburg. Vooral in de jeugdcategorieën is jaarlijks een felle strijd te zien tussen de Belgische en Nederlandse atleten. Maar ook aan allerlei andere onderdelen, zoals de Halve Marathon, het wandelen en het Nordic Walking, nemen steeds meer Belgische deelnemers deel. In 2018 verwelkomen we opnieuw vele atleten bij de grootste en gezelligste cross van Nederland, net over de grens bij Turnhout.

België

In het bijzonder bij de juniorencategorieën kan gesteld worden dat de Warandeloop, op het EK na, de sterkst bezette cross wedstrijd van het afgelopen seizoen was.

Uiteraard hopen we daarnaast dat ook de Belgische topatleten opnieuw de strijd aan willen gaan met de Nederlandse en Europese collega's tijdens de Brabant Nations Cup. Aangezien de Warandeloop twee weken voor het Europees Kampioenschap Cross plaatsvindt, is de Warandeloop uitermate geschikt als kwalificatiewedstrijd. Daarnaast zijn de deelnemers verzekerd van een wedstrijd met tegenstanders van hoog niveau. In voorgaande jaren namen atleten uit België, Duitsland, Zwitserland, Engeland en Ierland deel aan de landenontmoeting. Uiteraard stond er ook steeds een Nederlands team aan de start. In totaal nemen er meer dan 200 Europese topatleten deel aan het hoofdprogramma van de Internationale loket.nl Warandeloop Tilburg.

Voor diegene die de uitslagen van voorgaande jaren nog eens wil raadplegen, verwijzen we naar de uitslagenpagina.

In Nederland wordt er geen "inkom" betaald; dus de hele familie is welkom.

Inschrijfdata

De Loket.nl Warandeloop hanteert dit jaar een drietrapsinschrijving:

# Wanneer?
1 Tot en met 1 november 23.59 uur
Extra korting
2 7 november - 17 november 23.59 uur
Einde voorinschrijving - Beperkte korting
3 Na-inschrijving vanaf 18 november
Geen korting

 

 

 

 


Na-inschrijven tijdens evenement

Op zaterdag 24 november en zondag 25 november bestaat nog de mogelijkheid om na in te schrijven op het eventcenter van Beekse Bergen. Dit kan tot 30 minuten voor de desbetreffende start. Na-inschrijving is niet mogelijk voor de BDO Businessrun en de Crossgala's. 

Nordic Walkers en wandelaars kunnen ook na-inschrijven op het eventcenter..

De inschrijfgelden, starttijden en het volledige programma vindt u hier.

Ophalen startnummer

Startnummers (met daarin een chip die uw tijd meet) kunnen op de wedstrijddag tot een half uur voor het betreffende onderdeel opgehaald worden op het secretariaat van de Warandeloop. 

Wandelaars en Nordic Walkers kunnen zich direct melden op het eventcenter, zij lopen zonder nummer.