Inschrijven

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent inschrijving. Zorg dat je er op 23, 24 of 25 november bij bent! Door op deze pagina op jouw onderdeel te klikken kom je op de inschrijfpagina voor het betreffende onderdeel. Onderaan deze pagina vind je meer over collectief inschrijven, dat kan namelijk voor de volgende onderdelen: Warande by Night, Safari Run, BDO Businessrun, Jeugdwedstrijden en Scholierenwedstrijden. 

Bekijk hier het volledige tijdschema en de inschrijfprijzen per onderdeel.

Tijdschema en prijzen

Benieuwd naar de wijzigingen ten opzichte van 2017?

Nieuw & Wijzigingen

Heb je een vraag?

Bekijk de veelgestelde vragen

Collectief inschrijven jeugd

 

*Voor jeugdatletiek trainers/coördinatoren  is er een speciale link voor het collectief inschrijven van hun leden. Zij kunnen hun leden op een eenvoudige manier aanmelden, De wedstrijd onderdelen worden gekozen op basis van leeftijden en geslacht. Dit geldt niet voor de estafette teams, deze dienen apart aangemeld te worden. De betaling gebeurt dan middels een factuur welke toegestuurd wordt aan de vereniging door de organisatie. 

**Deelname aan de Crossgala's geschiedt enkel op uitnodiging. Denkt u in aanmerking te komen voor het Gala? Neem dan contact op met de organisatie via gala@warandeloop.nl

Heb je vragen over jouw inschrijving? Neem contact op via vragen@warandeloop.nl.

Klik op de button hieronder om collectief in te schrijven

Collectief inschrijven

Na-inschrijven op locatie

Op zaterdag 24 november en zondag 25 november bestaat nog de mogelijkheid om na in te schrijven bij het inschrijfbureau in het eventcenter. Dit kan tot 30 minuten voor de desbetreffende start. Na-inschrijving is niet mogelijk voor de BDO Businessrun en de Crossgala's. 

Nordic Walkers en wandelaars kunnen na-inschrijven in het eventcenter bij het aanmeldpunt Nordic Walking.