De stad Tilburg is belangrijk voor IFF, en wij willen graag iets terugdoen voor de stad en onze buren. Passend bij onze eigen visie, hebben we gekozen voor een duurzaam en creatief event, Warande by Night. Deze avond staat in het teken van sportief samen bezig zijn op een unieke locatie, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Onze passie laten zien, en iets terugdoen voor de omgeving waar we wonen en werken is voor ons erg belangrijk. We doen dit graag samen, niet alleen met ons team van medewerkers dat traditiegetrouw elk jaar meedoet, maar ook samen met jullie, de inwoners van Tilburg. 

Warande by Night

Vrijdagavond 23 november staat de vijfde editie van Warande by Night op het programma, net als de andere onderdelen van de Warandeloop vindt Warande by Night ook bij Beekse Bergen plaats. Traditiegetrouw is Warande by Night het eerste onderdeel van het Warandeweekend. 

Warande by Night is een avondrun die helemaal in het teken staat van licht, muziek en beleving. De opening van Warande by Night is spectaculair te noemen met een schitterende licht en geluid show. Je loopt 2 tot 5 kilometer over een uniek verlicht parcours met ludieke pitstops en meer. Warande by Night wordt afgesloten met een knallende afterparty, waar al je vrienden, familie, kennisen en noem maar op welkom zijn!

Bij je inschrijving krijg je verschillende bijpassende goodies. Inschrijven kost 27,50 euro. Schrijf je met 4 of meer personen in? Dan ontvang je 10% korting bij jullie inschrijving!

Alle deelnemers krijgen:

  • Een gratis Warande by Night loopshirt
  • Een hoofdlamp
  • Extra bijpassende goodies
  • Startnummer

Voor meer informatie kunt u mailen naar warandebynight@warandeloop.nl.

Programma

 

18:00 uur - Event terrein open

18:40 uur - Opstellen startterein

18:50 uur - Openingsshow Warande by Night

19:00 uur - Start Warande by Night

Tot 20:00 uur - Binnenkomst deelnemers

Tot 23:00 uur - Afterparty!

Direct inschrijven kan via de onderstaande link!

Inschrijven

Busvervoer

Tijdens Warande by Night is er voldoende busvervoer vanaf Tilburg Centraal naar Safaripark Beekse Bergen. Zelfs na de afterparty hebben jullie geen BOB nodig. De laatste bus zal om 23:43 uur vertrekken. Vanaf de bushalte bij het Safaripark is het ongeveer 500 meter lopen naar het eventcenter. (Let niet op de looproute die de routeplanner aangeeft). 

Klik hier voor een vergrote versie van de tabel