Ons onderscheidend vermogen ligt op het gebied van kwaliteit en innovatie. Bedenken, ontwikkelen en verhuren is onze specialiteit. Het assortiment, volledig geproduceerd in Nederland, geeft ons een unieke status. Uniek en breed assortiment stormbanen, vele spelkussens, sport attracties, springkussens en nog veel meer kunt u vinden bij Attractieverhuur TimTom.

De Warandeloop is een sportevenement waarmee Attractieverhuur TimTom zich graag wil identificeren. Het is voor ons een uitgelezen kans om onze attracties via dit professionele sportevenement te tonen op een groots platform."

Nationale Jeugd Crossdag

Zondag 25 november 2018, met wedstrijden speciaal voor basisscholen en -scholieren. Voor het zesde jaar wordt er een totaalklassement gekoppeld aan de scholierenlopen: het TSK Cross (Tilburg Scholen Kampioenschap), gesponsord door Attractieverhuur TimTom. Tijdens het TSK Cross maken alle scholen evenveel kans op veel verschillende en waardevolle prijzen. De school die met de meeste scholieren aan de start verschijnt, eindigt niet automatisch hoog in het klassement.

Het TSK Cross

De school die uiteindelijk als winnaar uit de bus komt, gaat aan de haal met een waardebon van maar liefst €600. De scholen die het podium completeren winnen bonnen van €400 en €200. Deze waardebonnen zijn vrij te besteden bij Attractieverhuur TimTom.

Onder de scholen die naast het podium terecht komen, worden twee originele prijzen verloot en: een grote deelname wordt beloond, daarom ontvangt de school met relatief gezien de meeste deelnemers ook nog een prijs.

Uiteraard worden de individuele prestaties van de scholieren ook niet vergeten. De nummers 1,2 en 3 (zowel jongens en meisjes) van elke leeftijdscategorie worden op het podium gehuldigd en tot slot ontvangen alle deelnemers in elk geval een leuke herinnering. In totaal wordt er voor ruim €1.600 aan natura prijzen verdeeld!

Iedereen krijgt na afloop een mooie herinnering.

Er is E.H.B.O. aanwezig tijdens het event.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Attractieverhuur TimTom.

JOGG: Jongeren Op Gezond Gewicht

De Warandeloop werkt sinds 2013 aan Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). In samenwerking met partners Attractieverhuur TimTom, Stichting Opmaat, ROC Sport en Bewegen, Sportbedrijf Tilburg en A.V. Attila staat de Nationale Jeugd Crossdag volledig in het teken van het stimuleren van een gezonde levenswijze bij jongeren. Kijk hier voor meer informatie en alles wat er rond dit onderwerp wordt georganiseerd.

Afstanden, starttijden en tarieven

 

Klik hier voor een vergrote versie van de tabel.

 

t/m 06 november: €2,00 

07 - 17 november: €3,50 

Vanaf 18 november: €6,00 

Parkoers

Alle deelnemers aan het TSK Cross zullen over het speciaal aangelegde jeugdparkoers lopen. Het jeugdparkoers bestaat uit een lange ronde van 1000 meter (blauw) en een korte ronde van 350 meter (paars). Je leeftijd/groep bepaalt hoeveel en welke rondes jij moet lopen.

Klik hier voor een vergrote versie van het parkoers

Prijsuitreiking

De eerste drie jongens en meisjes in elke categorie vallen in de prijzen! Daarnaast maken scholen kans op waardevolle prijzen. De prijsuitreiking voor scholen en scholieren is rond 11.45 uur binnen in de grote horecagelegenheid. 

Inschrijven

Inschrijven met korting kan tot 1 november 2018, de voor-inschrijving loopt dan nog van 2 tot en met 17 november en de na-inschrijving start vanaf 18 november. LET OP! Hoe eerder je inschrijft, hoe lager het inschrijfgeld.

Collectief inschrijven

Indien voor 1 november via school collectief ingeschreven wordt, dan brengen wij GÉÉN inschrijfgeld in rekening. Voorwaarde is wel dat er minimaal 15 kinderen deelnemen. U kunt deze deelnemers via een speciaal daarvoor bestemd inschrijfformulier in sturen. Dit formulier kunt u opvragen via judi@warandeloop.nl . Bekijk alle informatie over inschrijven op de inschrijfpagina.

Direct inschrijven kan via onderstaande link!

Inschrijven