Nordic Walking & Sportief Wandelen

Op zaterdag 25 november 2017 wordt een Nordic Walking / Wandeltocht gehouden als onderdeel van de Loket.nl Warandeloop Tilburg. De route kent zowel verharde als onverharde wegen (bos- en zandpaden). De onverharde paden maken de wandeltocht ongeschikt voor kinderwagens en dergelijken. Honden, al dan niet aangelijnd, zijn niet toegestaan. Er is bij Beekse Bergen voldoende parkeergelegenheid.

Afstanden en starttijden

Klik hier voor een grote versie van de tabel.

Aanmelden en na-inschrijven

Deelnemers melden zich aan op het eventcenter. Ook is het hier mogelijk om na in te schrijven. Inschrijven voor een van de wandeltochten bedraagt 5 euro.

Parkoers

U kunt een route van 10 of 15 km kiezen. Een nieuwe locatie geeft ons de mogelijkheid om andere routes uit te zetten. 

Deze routes kennen zowel verharde als onverharde wegen (bos- en zandpaden). De route wordt op papier verstrekt. Omdat u over goed uitgezette routes loopt kunt u zich goed oriënteren. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het inlassen van een rustpunt. Er is minimaal één cateringpunt onderweg. Deze informatie staat op de routebeschrijving duidelijk aangegeven. Het mountainbike EHBO team is aanwezig op het parkoers, het nummer waarop ze te bereiken zijn wordt bij het aanmeldpunt aangegeven.

Nieuw dit jaar is een 5 kilometer wandeltocht. De route van deze wandeltocht zal rondom het Victoriameer zijn. De route is volledig verhard en zal net als bij de andere routes een duidelijke routebeschrijving hebben. LET OP: Inschrijven voor de 5 kilometer? Deze staat in het inschrijfformulier helemaal onderaan onder "Wandelen 5 km".

Sportief Tilburg is dit jaar voor het eerst de sponsor van deze tocht. Zij zijn in Tilburg de specialist voor wandelaars en Nordic Walkers. Voor schoenen, kleding, poles, accessoires en nog veel meer is Sportief het juiste adres. Sportief geeft alle voorinschrijvers van de 10 en 15 kilometer een paar sokken, die je in de week voor het evenement bij de winkel kan ophalen met het bewijs van deelname.

Feiten en weetjes over de 10 en 15 km route Wandeltocht

  • Voorinschrijvers krijgen een paar Nomad sokken
  • Onderweg is gelegenheid om te pauzeren. Er is een  pauzepunt met catering en daar is toilet aanwezig .
  • De onverharde paden maken de wandeltocht ongeschikt voor kinderwagens en dergelijken. Honden, al dan niet aangelijnd, zijn niet toegestaan
  • De route is bewegwijzerd en loopt door gevarieerd landschap, bestaande uit asfaltwegen, onverharde wegen en smalle bospaden. Ga voorbereid op pad en hou rekening met goed schoeisel.

Er is minimaal één cateringpunt onderweg.

Er is EHBO aanwezig, zowel in de horecatent als één punt onderweg.

De lopers hebben een tijdslimiet tot 14.30 uur. Men kan zich tot die tijd afmelden op het eventcenter.

Finish

Het eindpunt van de route is het eventcenter van Beekse Bergen. De hele dag door worden op Beekse Bergen diverse looponderdelen verwerkt.

Herinnering

Iedere deelnemer aan de Loket.nl Warandeloop ontvangt na afloop een leuke herinnering!

Direct inschrijven kan via onderstaande link!

Inschrijven