Special Event

Op zaterdag 24 november 2018 is er een wedstrijd speciaal voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Ook kan men voor, tijdens of na de wedstrijd kan men spelen op het terrein, er zal een grote speel arena ingericht worden! Lopen is geen must, er is namelijk genoeg te doen
om je te amuseren. Er kan natuurlijk wel lekker hardgelopen worden, waarbij men kan kiezen voor verschillende afstanden. Ook worden er nieuwe concepten geïntroduceerd. Één van deze concepten is de special estafette, waarbij samenwerken centraal staat. Je kan dus gewoon komen kijken, spelen en/of rennen/wandelen. 

Ook dit jaar is er een wandeltocht. De wandeltocht kent een afstand van 5 kilometer. De route van 5 kilometer zal volledig verhard en goed begaanbaar zijn. Ook voor mensen in een rolstoel. LET OP: Inschrijven voor de 5 kilometer? Deze staat in het inschrijfformulier helemaal onderaan onder "Wandelen 5 km". 

 

Parkoers

De wedstrijden vinden allemaal op het jeugdparkoers plaats. Het speciaal aangelegde jeugdparkoers bestaat uit een paarse ronde van 350 meter en een blauwe ronde van 1000 meter. De wedstrijd waar je je voor inschrijft bepaalt hoeveel en welke rondes je moet lopen.

Klik hier voor een vergrote versie van het parkoers

De eerste drie jongens en meisjes worden apart gehuldigd, daarna worden alle deelnemers nog eens extra in het zonnetje gezet.

Iedereen krijgt nog een leuke verrassing mee naar huis!

Verzorging en EHBO zijn aanwezig in de omkleedtenten op het terrein.

Inschrijven

Inschrijven met korting kan tot 1 november 2018, de voor-inschrijving loopt dan nog van 2 tot en met 17 november en de na-inschrijving start vanaf 18 november.

Bekijk alle informatie over inschrijven op de inschrijfpagina.

Direct inschrijven kan via onderstaande link!

Inschrijven