Startnummers

Je startnummer is op te halen bij onze partner Wilkin Sports. Je kunt je startnummer ook op de dag zelf ophalen bij het wedstrijdsecretariaat.

Startnummer ophalen 

Als jij je startnummer ophaalt bij Wilkin Sports heb je niet alleen je startnummer eerder in huis (scheelt weer op de dag van jouw deelname), maar Wilkin heeft ook nog eens speciale acties voor deelnemers aan de Warandeloop op deze dagen.

  • Dinsdagavond 21 november 13.00 - 20.00 uur
  • Woensdag 22 november 13.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 23 november 13.00 - 21.00 uur

Adres Wilkin Sports:
Wilkin Sports Beter in Sport
Professor Goossenslaan 28
5022 DM Tilburg

Parkeren kan gratis in de blauwe zone (met een parkeerkaart!). Dit zijn de vakken aan de doorgaande weg naar Wilkin Sports.

Voor een snelle afhandeling verzoeken we je een print/screenshot van de email met je startnummer mee te brengen, met in elk geval de volgende informatie: volledige naam, onderdeel, startnummer.

Startnummer ophalen tijdens event

Je kan het startnummer ook afhalen tijdens het event. Dat kan tot een half uur voor de start van jouw onderdeel, bij het wedstrijdsecretariaat. Het wedstrijdsecretariaat bevindt zich in het eventcenter en zal duidelijk worden aangegeven.

Vanwege het grote aantal inschrijvingen vragen we je tijdig naar het secretariaat te komen! 

Gebruik startnummer

Op de sticker achterop het startnummer staat je naam en startnummer. Controleer of dit nummer overeenkomt met het nummer op uw startnummer. Komt dit niet overeen meldt dit dan zo spoedig mogelijk bij het wedstrijdsecretariaat zodat dit nog aangepast kan worden.

De Loket.nl Warandeloop werkt dit jaar opnieuw met het systeem van Racetimer waarbij de chip verwerkt zit in het startnummer. Het startnummer onthoudt dus je snelheden. De gelopen tijd ontdek je op de website. Bevestig het startnummer op de juiste manier voor een goede tijdwaarneming. Het startnummer met chip moet op de borst gedragen worden.

Let op: vouw het startnummer NIET om! (in tegenstelling tot voorgaande jaren wordt er met een ander startnummer gewerkt).