Nieuw & wijzigingen 2016

Ten opzichte van vorige editie hebben er natuurlijk een heleboel wijzigingen plaatsgevonden. Hieronder een overzicht met de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de Warandeloop van 2016 

Locatie

De belangrijkste wijziging ten opzichte van 2016 is natuurlijk de verhuizing van de Oude Warande naar Beekse Bergen. Het hele evenementterrein is volledig opnieuw ingericht hier. Het adres van het eventterrein is: Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek.

Klik hier voor de routebeschrijving

Klik hier voor informatie over het parkoers

Parkoers

Naast dat het volledig nieuwe parkoersen zijn bij Beekse Bergen zijn er enkele belangrijke wijzigingen ten opzicht van de parkoersen bij de Oude Warande. Dit jaar is er voor recreanten op de zaterdag een wegwedstrijd te lopen. Lopers kunnen kiezen uit een 5 km, 10 km of halve marathon. Er is een ronde van 5 kilometer rondom het Victoriameer uitgezet, met finish op het centrale eventcenter. Op zondag kunnen recreanten natuurlijk ook een crosswedstrijd lopen. Deze zal net als alle andere crosswedstrijden voor senioren en junioren over het EK parkoers gaan. Het jeugdparkoers loopt net als het EK parkoers over het eventcenter bij Beekse Bergen.

Klik hier voor meer informatie over de wegwedstrijden

Klik hier voor meer informatie over de verschillende parkoersen

Tijdschema

Belangrijke wijzigingen ten opzichte van 2016 in het tijdschema zijn de volgende:

- De wedstrijden voor het Tilburgs Scholieren Kampioenschap verhuizen van de zaterdag naar de zondagochtend. Voor het volledige tijschema,  klik hier.

- NIEUW: De Safari Run wordt toegevoegd aan het tijdschema. Deze run zal op zondagochtend plaatsvinden. Voor meer informatie en inschrijven voor de Safari Run, klik hier.

- NIEUW: Businessrun estafette, dit onderdeel is nieuw ten opzichte van de editie van 2016. Goed voor de teambuilding en voor collega's die nog niet zo lang of nog niet hardlopen. Je loopt met 3 personen ieder een afstand van 700 meter. Voor meer informatie en inschrijven voor de Van Spaendonck Businessrun, klik hier.

- NIEUW: Wedstrijden voor G-atleten worden uitgebreider. Er is een gavarieerder aanbod qua afstanden. Ook is er een estafette run voor G-atleten aan het programma toegevoegd. Verder zal er een wandeltocht over 5 kilometer voor G-Atleten zijn. Voor meer informatie en inschrijven voor G-atleten, klik hier.